Magas vérnyomás fiatal férfiaknál - rezcsoinfo.hu

Hipertónia fiatalkorban, Magasvérnyomás-betegség tünetei és kezelése

Tartalom

  lehet-e a hipertónia örökletes

  Azt azért hadd jegyezzük meg, hogy Ön igen fiatal, tehát az ifjúkorban - sok mindennel együttesen - áll hipertónia fiatalkorban be a vérnyomásérték is egy állandónak tekinthető szintre. Hipertónia fiatalkorban akár egy "fehérköpeny-hipertónia" ez közismert jelenség, ha valaki orvoshoz megy, és tudja hogy vérnyomásmérés lesz, akkor felugrik a vérnyomása Javaslom, hogy mielőtt bármiféle kezelésbe kezdene, néhányszor otthon mérjen várnyomást, mégpedig többféle "helyzetben", tehát ülő, fekvő helyzetben, valamint nyugalomban, és terhelést pl.

  Ha mindenképpen aggodalmasnak tarjta - ezek után is majd - a vérnyomásértékeit, akkor érdemes a háziorvoshoz vagy ha még a gyermekorvosnál van, akkor hozzá fordulni, a kezelés céljából.

  ebben az esetben a magas vérnyomás

  Háziszerekkel való próbálkozás, felügyelet nélkül egyrészt fölösleges - másrészt viszont ártalmas is lehet. A valódi magas vérnyomás számos később betegség forrása lehet szívproblémák, stroke, érbetegségek éppen ezért, ha valóban magas a vérnyomása, azt csak szakember kezelheti!

  Reméljük azonban erre nem kerül sor, és jó egészséget kívánunk!

  a kardiogram hipertóniát mutatott