Magas vérnyomás csökkentése életmóddal

Tornaterem hipertóniával. A magas vérnyomásról

Tartalom

  tornaterem hipertóniával

  Miután a koronavírus fertőzés az idős, több krónikus betegségben szenvedő betegek körében a legveszélyesebb, akik között a hipertónia aránya is kimagasló, a Magyar Hypertonia Társaság MHT a háziorvosi rendelői vagy szakrendelői megjelenések számának csökkentése, így a fertőzési rizikó minimalizálása céljából javaslatot tesz. Segítséget nyújthat a hipertóniás betegek gondozásában, az esetleges kiugró vérnyomásértékek rögzítésében és kezelőorvos felé való továbbításában az MHT ingyenesen letölthető okostelefonos applikációja, a KardioNapló.

  tornaterem hipertóniával

  A vérnyomásérték adatok pdf formában lementhetők és elektronikus levélben e-mailben továbbíthatók a kezelőorvos felé. Javasoljuk az applikációból nyert adatok, esetleg a lefotózott hagyományos vérnyomásnapló e-mailben történő továbbítása után az eredmények rendelési idő alatti telefonos megbeszélését és az esetleges terápiás módosítás elektronikus recept formájában történő kivitelezését, tornaterem hipertóniával a mai naptól hozzátartozó meghatalmazás nélkül is kiválthat.

  Hangsúlyozzuk, hogy a javasolt gondozási forma a koronavírus vészhelyzet miatt javasolt, hagyományos körülmények között továbbra is a személyes orvos-beteg találkozás az ajánlott.

  tornaterem hipertóniával

  Magyar Hypertonia Társaság.