Szakszerű rézcsőszerelés tanfolyam

Kezdés: 
2014/10/22
Vége: 
2015/12/31
Résztvevők száma: 
12
Az épületgépész kivitelezők részére szervezett tanfolyam időtartama 2 nap. Az első napon a rézcsőszerelés elméletével ismerkedhetnek meg a résztvevők, a második napon gyakorlati tudásukat csiszolhatják tökéletesre. A tanfolyam elméleti és gyakorlati vizsgával fejeződik be, amelynek sikeres elvégzését tanúsítvánnyal igazoljuk, melyet többek között a gázszolgáltató vállalatok is kérnek és elfogadnak keményforrasztásos és présidomos rézcsöves gázszerelés engedélyezéséhez.

A tanfolyam gyakorlati részén résztvevők megismerkednek a lágy- és keményforrasztásos, valamint a présidomos szereléstechnológiákkal. A gyakorlati oktatáshoz a rézcsövet , idomokat, valamint a forrasztáshoz szükséges anyagot a szervező biztosítja. A résztvevők megkapják a Magyar Rézpiaci Központ szerelési segédleteit víz-, fűtés- és gázszereléshez, valamint a tanfolyami előadást és a bemutatott videofilmeket (rézcsövek forrasztása, réz és élet) CD-n.

A tanfolyamok Budapesten és egyes vidéki városokban a megfelelő létszám (10-12) fő esetén indulnak.

Vegyen részt Ön is, ismerje meg a szakszerű rézcsőszerelés fortélyait, hiszen csak a szakszerű szerelés biztosítja a rézcsöves rendszerek kiváló tulajdonságainak hosszú távú érvényesülését, ezáltal ügyfelei elégedettségét!

További információ és a fenti linken!

Tanfolyami díj:

  • 15.000 Ft felnőtt szerelőknek
  • 9.500 Ft szakiskolai diákoknak

Share >