Egészséges ivóvíz

4.jpg

A réz csővezetékeket évtizedek óta széles körben használják - az eredmény: gondtalan, problémamentes ivóvíz rendszerek.

A rézcsövekből semmilyen ismeretlen anyag vagy összetevő nem oldódik ki a vízbe, és nem lehetséges a gázok diffúziója a csőfalon keresztül - ez azt jelenti, hogy a kellemetlen szagok vagy más zavaró hatások nem juthatnak be a rendszerbe és nem károsítják a víz minőségét. Az eredmény: mindig első osztályú ivóvíz az egész házban.

A tudósok a versenytárs anyagoknál kisebb Legionella populációkat figyeltek meg a réz hálózatokban, a rendszertervezés és a fertőtlenítés lehetőségeiből adódóan. A réz csővezeték rendszerek rendszeresen, magas hőmérsékleten, termikusan fertőtleníthetők a karbantartási terv részeként, ellentétben a piacon jelenlévő többi olyan anyaggal, amelyek öregedésre hajlamosak, és magas hőmérséklet hatására károsodhatnak.

Share >

Kiadványok
Csővezetékek anyagaként a réz különös jelentőséggel bír a hűtés- és klímatechnikai iparban, és az orvosi és ipari gázok területén olyan tulajdonságok révén, mint az alacsony hőmérséklettel szembeni ellenállóság, a kiváló hővezető képesség és a bevált és megbízható szerelési technikák.
2018/07/18