Megbízható, időtálló anyag

1.jpg

 A réz csővezeték biztonságos, tartós és megbízható, az ingatlantulajdonos nyugodt álma garantált.

A réz az egyetlen, ma is használt csőszerelési anyag, mely évezredek óta megbízhatóan szállítja a vizet. Első ismert használata egészen i.e. 2 750-ig nyúlik vissza, amikor Egyiptomban, az Abusir melletti templomban használtak rezet vízvezetésre. A római kori réz csővezeték rendszerek ép részei a mai napig megtekinthetők Pompeiinél és Herculaneumnál, azokban a városokban, melyeket a Vezúv kitörése pusztított el i.sz. 79-ben.

A 20. században a réz a fűtési és vízellátási rendszerek elsőszámú anyagává vált, a színvonal mércéjét olyan magasra állítva, amit a versenytárs anyagok csak próbálnak megközelíteni. A réz megbízhatóságát sok évtizeden keresztül bizonyították rézcsővel szerelt európai otthonok milliói, és így joggal szerezte meg a legjobb csőanyagnak járó elismerést.

A réz már kiállta az idő próbáját, és továbbra is a modern otthonok legkedveltebb csőszerelési anyaga. Ez a bizonyított teljesítmény igazolja, hogy a réz bármely más csőanyag által felülmúlhatatlan erényekkel rendelkezik.

Share >