Rézverseny 2015

A Magyar Rézpiaci Központ immár 12. alkalommal hirdeti meg országos rézversenyét épületgépész szakiskolák és szakközépiskolák tanulói részére. A verseny az interneten keresztül kerül lebonyolításra, célja, hogy egy játékos szakmai vetélkedő formájában mélyítsük el a diákok szakismeretét a rézcsövek épületgépészeti felhasználásának, valamint a réz egyéb alkalmazásainak területén. A szakmai tudás elmélyítése mellet a diákok é az iskolák értékes nyereményekért versenyezhetnek.

A Magyar Rézpiaci Központ, mint a rézipar által támogatott szakmai egyesület, megalapításától kezdve egyik legfontosabb küldetésének tekintette a jövő épületgépész szakemberei képzésének támogatását. A megszerezhető szaktudással ezek a fiatalok lehetőségekhez jutnak az életükben, magabiztossá válnak, és jövőjüket építhetik. A színvonalas és igazságos versenyen való részvétel a felvonultatott korszerű oktatási és kommunikációs technológiáknak köszönhetően vállalkozó kedv és szorgalom birtokában bármely diák számára elérhető.

A verseny Magyarországon kívül Szlovákiában és Csehországban is nagy sikernek örvend, évente a három országban legalább 70 iskola, több mint 700 diákja vesz részt rajta, és számuk egyre növekszik.

A nevezés, a felkészülés és a verseny kiindulópontja is a hivatalos versenyoldal, mely a www.copperschool.com címen érhető el.

Share >