Rólunk

Az Európai Réz Intézet (előzőleg Magyar Rézpiaci Központ Egyesület) a rézipar által támogatott érdekképviseleti szervezetek nemzetközi hálózatának hazai láncszeme, amelynek küldetése a réz használatának ösztönzése, piacának védelme, az anyag különleges műszaki tulajdonságaira és az emberi életminőség javításához való hozzájárulására alapozva. Ez a hálózat egységes identitás alatt jelenik meg Copper Alliance néven.

A Nemzetközi Rézintézet (International Copper Association – ICA) stratégiai vezetése alatt a Copper Alliance hálózatot regionális irodák képviselik Brüsszelben, New Yorkban, Santiagóban és Sanghajban. A brüsszeli székhelyű European Copper Institute (ECI) Európában koordinálja a tevékenységet. Magyarországon az Európai Réz Intézet képviseli a Copper Alliance szervezetet. További információkért látogasson el a www.copperalliance.hu portálra.

Kapcsolat:

copperalliance-magyar_eci.png

ERI Európai Réz Intézet Kft.
1053 Budapest, Képíró u. 9.
Tel.: (1) 266 48 10
E-mail: info@copperalliance.hu

 

Share >

Kiadványok
Csővezetékek anyagaként a réz különös jelentőséggel bír a hűtés- és klímatechnikai iparban, és az orvosi és ipari gázok területén olyan tulajdonságok révén, mint az alacsony hőmérséklettel szembeni ellenállóság, a kiváló hővezető képesség és a bevált és megbízható szerelési technikák.
2018/07/18