Hasznos linkek

www.copperalliance.eu/hu
A réznek szentelt weboldal, anyagjellemzőkkel, életciklus adatokkal, rengetek alkalmazási terület ismertetésével, hírekkel. A Magyar Rézpiaci Központ weboldala.

www.copperconcept.org
Ezen az oldalon számtalan, szebbnél szebb épülettel ismerkedhet meg, amelyek valamelyik része rézből vagy rézötvözetből készült. Az oldalon több ország építészeti projektje jelenik meg, így érdemes a magyar nyelvű oldal mellett, az egyéb nyelvű oldalakat is megtekinteni.

www.antimicrobialcopper.com
Az Antimicrobial Copper egy új világmárka, mely Londonban indult útjára, és lehetővé teszi a gyártók és termék-előállítók számára, hogy kifejezzék: termékeik képesek arra, hogy folyamatosan pusztítsák a kórokozó mikrobákat és csökkentsék a kórházi fertőzések kockázatát.

www.leonardo-energy.org
A Leonardo ENERGY program az Európai Rézintézet (ECI) kezdeményezése, amely az ipari és egyetemi partnerek közreműködésével, és az Európai Unió támogatásával alakult. A program elsődleges célkitűzése az energia-hatékonyság növelése, de magába foglal más egyetemes fontosságú témákat is, mint pl. a villamosenergia-minőséget és az elektromos biztonságot. 
Az oldal angol nyelvű.

www.copperalliance.org
Az International Copper Association (ICA) weboldala.

www.icsg.org
Az International Copper Study Group (ICSG) angol nyelvű weboldala. Statisztikák a rézkínálat és fogyasztás alakulásáról, trendek, események, konfrenciák...

www.coppercouncil.org
Az International Wrought Copper Council (IWCC) angol nyelvű weboldala. Az 1953-ban alapított IWCC a rézfeldolgozók (félkésztermékgyártók) nemzetközi szervezete. Főleg európai de egyéb gyártók elérhetőségei is, GYÁRTÓKERESÉS termék és régió szerint, kiadványok.

www.lme.com
A londoni fémtőzsde (London Metal Exchange - LME) weboldala.

Share >