Hasznos linkek

https://sustainablecopper.org/
Számos, a fenntartható fejlődést biztosító globális trend - a klímaváltozástól az e-autózásig - megvalósíthatósága alapszik a réz kiváló tuéajgdonságain. Tudjon meg többet az angol nyelvű weboldalon.

www.copperalliance.hu
A réznek szentelt weboldal, anyagjellemzőkkel, életciklus adatokkal, rengetek alkalmazási terület ismertetésével, hírekkel. A Magyar Rézpiaci Központ weboldala.

www.copperconcept.org

Ezen az oldalon számtalan, szebbnél szebb épülettel ismerkedhet meg, amelyek valamelyik része rézből vagy rézötvözetből készült. Az oldalon több ország építészeti projektje jelenik meg, így érdemes a magyar nyelvű oldal mellett, az egyéb nyelvű oldalakat is megtekinteni.

www.copperalliance.org
Az International Copper Association (ICA) weboldala.

www.icsg.org
Az International Copper Study Group (ICSG) angol nyelvű weboldala. Statisztikák a rézkínálat és fogyasztás alakulásáról, trendek, események, konfrenciák...

www.coppercouncil.org
Az International Wrought Copper Council (IWCC) angol nyelvű weboldala. Az 1953-ban alapított IWCC a rézfeldolgozók (félkésztermékgyártók) nemzetközi szervezete. Főleg európai de egyéb gyártók elérhetőségei is, GYÁRTÓKERESÉS termék és régió szerint, kiadványok.

www.lme.com
A londoni fémtőzsde (London Metal Exchange - LME) weboldala.

Share >