Szabványosított, gyártóffüggetlen

8.jpg

A rézcsövek és szerelvények az európai szabványoknak megfelelően készülő, minőségi termékek.

Bárhonnan is szerzi be rézcsöveit és szerelvényeit, biztos lehet benne, hogy a rézcsőhálózatok minden egyes eleme felcserélhető más gyártók termékeivel, valamennyi gyártó csöve és a számos idomgyártó terméke tökéletesen illeszkedik. Megnyugodhat, hogy a rézrendszer elemei univerzális, szabványosított méretsorban, általánosan hozzáférhetők szerte Európában és hazánk minden épületgépész kereskedésében most, és a jövőben is.

A műanyag rendszerek használatakor a különböző gyártóktól származó elemek (csövek, idomok) nem mindig keverhetők, nem szavatolható az ilyen csőhálózat biztonságos működése. Egy műanyag hálózat felújítása vagy bővítése során, néhány évvel a beszerelés után, az eredeti rendszer gyártóját kellene megtalálni új elemek beszerzése céljából. Ezen felül, nem minden műanyagrendszer összes eleme kapható valamennyi épületgépészeti kereskedésben.

Share >

Kiadványok
Csővezetékek anyagaként a réz különös jelentőséggel bír a hűtés- és klímatechnikai iparban, és az orvosi és ipari gázok területén olyan tulajdonságok révén, mint az alacsony hőmérséklettel szembeni ellenállóság, a kiváló hővezető képesség és a bevált és megbízható szerelési technikák.
2018/07/18